Анита Мейзер е започнала живота си на чисто в Лас

...
Анита Мейзер е започнала живота си на чисто в Лас
Коментари Харесай

Анита Мейзер го удари на живот след затвора

Анита Мейзер е почнала живота си на чисто в Лас Вегас, разбра HotArena .

Силиконката изцяло е захвърлила траура и го е блъснала на живот . В момента Мейзер е в Лас Вегас и е почнала работа като управител в българско заведение. В свободното си време обаче не седи затворена у дома, а обикаля забележителностите към столицата на хазарта

С обиколко на другите забележителности скандалната миска се опитвала да се отърси от гибелта на мъжа си и престоя си в ареста, като твърдяла, че по този метод се зарежда с позитивна сила. По всичко проличава, че Мейзер е захвърлила траура още с напускането на страната. Докато беше у нас, тя се появяваше единствено с черни облекла. Откакто е в Америка обаче, е заменила тъмните цветове и към този момент избира да се облича в розовата гама. На лицето й още веднъж грее необятна усмивка. 

Мейзер напусна България скрито преди няколко месеца, незабавно откакто беше пусната на независимост. Поне за момента тя не счита да се връща в родината, тъй като й напомняла единствено за гибелта а мъжа й Николай Димов и за пандиза. Освен това се оплаквала, че отношението към нея било извънредно неприятно и всички я сочели с пръст. Тя е скъсала контакта и с съвсем всичките си близки и другари. Комуникира само с щерка си Джули, която беше неразделно до нея по време на правосъдните процеси. Говори се, че Анита не е стъпвала в първокласното жилище, където умря мъжът й. 

Черните събития за Мейзер започнаха през август 2016 година, когато Николай бе открит мъртъв в дома им във Варна. Според обясненията на Мейзер, той е умрял при снимането на клип, в който единствено благодарение на мускулите си се освобождава от " свински опашки ". Анита му вързала на ръцете, краката и врата. Когато опитал да се освободи от тях, примката се стегнала и довела до задушаването му. Виждайки, че брачният партньор й получава гърчове, тя изпаднала в суматоха. 

Уплашена, че ще бъде упрекната, Мейзер отишла да пазари в магазин, където е снимана от охранителните камери и изхвърлила свинските опашки. Освен за ликвидиране по несъобразителност, Мейзер беше наказана и за опит за рушвет в размер на 30 000 евро на проверяващ служител на реда. В последна сметка я осъдиха на 2 години, написа Галерия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР