Анимационният филм “Семейство Симпсън” често влиза в заглавията на световните

...
Анимационният филм “Семейство Симпсън” често влиза в заглавията на световните
Коментари Харесай

Ще настръхнете: Семейство Симпсън предрекли и войната в Украйна?

Анимационният филм “Семейство Симпсън” постоянно влиза в заглавията на международните медии с разнообразни предсказания за значими събития със международно значение.

Това се случи за следващ път с войната в Украйна, която стартира на 24.02.2022 година Наблюдателни почитатели на сериала видяха, че намек за такова развиване в Украйна е бил изработен в епизод от 1998 година В него Хоумър Симспън изстрелва простъпка оръдие в съветски води по време на военно обучение, а това кара Съветският съюз да разположи свои войски и танкове, с цел да може още веднъж да сложи основите на Берлинската стена.

I think The predicted the Crisis of & way before only
— Pradeep Kumar K (@its_Pradeep96)

Притеснителният паралел бе доказан и от един от основателите на “Семейство Симпсън” Ал Джийн, който написа в собствен туит: “Много ми е тъжно да кажа, че това не беше мъчно за предсказване”.

“Ужасно е да го споделям, само че аз съм роден през 1961 година, тъй че 30 години от живота ми са минали с призрака на Съветския съюз”, добави Джийн в свое изявление за Hollywood Reporter. “Така че за жалост за мен това е по-скоро норма, в сравнение с предсказване. Просто се досетихме, че нещата ще се влошат”, добави аниматорът.

“Историческата експанзия в никакъв случай не си потегля и за това би трябвало да бъдем извънредно бдителни. През 1998 година, когато този епизод беше пуснат, връзките сред Америка и Русия бяха в зенита си. Оттогава насам Путин потвърди на съвсем всички, че той е неприятен човек и че следва да се случат неприятни неща”, разкри още американецът.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР