Ани Салич и Сотир Цацаров са заедно повече от година,

...
Ани Салич и Сотир Цацаров са заедно повече от година,
Коментари Харесай

СНИМКА издава сгодени ли са Ани Салич и Сотир Цацаров

Ани Салич и Сотир Цацаров са дружно повече от година, само че не обявяват връзки си. Според осведомени водещата и сътрудникът й към този момент живят под един покрив, само че връзката им към момента е дискретна. Те заобикалят да се появяват на обществени места в България дружно, по тази причина избират да почиват в чужбина.
Някои фенове заподозряха, че новинарката може и да е сгодена за някогашния основен прокурор, тъй като неотдавна се появи в ефир с пръстен, напомнящ годежен. Навръх празника на влюбените Свети Валентин преди 4 месеца пък сподели хубав букет с лалета от благоверния си.

Хора от обкръжението на Ани издават, че тя се срещнала със Сотир Цацаров посредством общи другари. Те имат единствено 2 години разлика във възрастта – Салич е на 54, а Цацаров е на 56. Още през цялото време сред тях прехвърчали искри, само че в първите месеци от връзката им съумели да се крият усърдно и да я запазят в безспорна загадка. Изчаквали да видят дали ще се случи нещо съществено или ще си остане мимолетно въодушевление, писа " Уикенд ".

За връзките на журналистката и експрокурора се разбра на по-късен стадий, когато към този момент съжителстваха дружно. Те бяха засечени от наблюдателни жители на летище в Гърция, заминавайки за остров Корфу. Двойката обича да пътува отвън родината, с цел да се любува на повече независимост и анонимност.

Междувременно Цацаров приключи публично 31-годишния си брак с някогашната си брачна половинка Меглена пред Пернишкия областен съд. Това се случи предишното лято. След формалната им разлъка Меги, която е прочут нотариус в Пловдив, резервира семейството му. Двамата сякаш уредили разлъката без доста драми,  само че единствено зарязаната брачна половинка си знае през какво е минала.

От брака си Цацаров има щерка – Диана. Ани пък се радва на пораснали момче и момиче – Лазар и Хана, плод на любовта й със сръбския продуцент Бранко Салич. С него се разведоха преди повече от 5 години, когато тя се опита да си върне моминското име Валеова. Заради обстоятелството, че милиони българи я познават като Салич обаче, журналистката продължава да употребява семейството на някогашния си.

Не е загадка, че преди време Ани много понасям Бранко, преди да го разкара дефинитивно . След години трагичен брак тя най-накрая събра сили да се разведе със затъналия в хазартни задължения сърбин. След раздялата им те не желаеха да се гледат дори и на фотография, само че напоследък са затоплили връзките си.

Говори се, че водещата и някогашният й си дали прошка грешките около нещастието, сполетяла неговото семейство. През есента на 2020 година майка му умря ненадейно на 86 години. Новинарката постоянно е уважавала някогашната си свекърва и гибелта й я съкрушила. „ Едва ли ще се съберат още веднъж, само че най-малко се пробват да бъдат другари ”, разясняват близки до Салич.

Навремето тв звездата бе доста огорчена от някогашния си брачен партньор и безотговорното му държание. Отношенията им бяха мощно обтегнати поради влечението на сърбина към хазартните игри. Клюката гласи, че последователно той изхарчил половината фамилни спестявания по
казината и това толкоз вбесило водещата, че най-сетне се осмелила да се разведе. Сръбският продуцент също бил грубо афектиран на някогашната си брачна половинка, тъй като дочул, че го е наричала „ комарджия ” и „ непрокопсаник ” пред общи познати.

След развода за Бранко настъпи провал и в бизнеса. Фирмата му разгласи банкрут и бе заведено правосъдно дело против него поради неизплатени финансови хонорари на служащите му. И до ден сегашен той не може да си стъпи на краката в веществен проект.

Не стига другото, ами го застигнаха и проблеми със здравето. Откакто жена му го напусна, Салич няколко пъти е лежал в болница. Той получил стомашни проблеми, тъй като се хранел единствено един път на ден, наблягал и на алкохола. Бранко тотално изгубил вкус, а и към този момент нямало кой да му готви и да семейства. Болежките му се обострили поради мощния стрес, който изживявал. Депресията от раздялата го състарила и му повлияла душевен, а гибелта на майка му изцяло го смачкала.

Ани същи страдала от неприятно настоение след развода, само че прибегнала до сигурни способи, с цел да се оправи с него. Тя се е подложила на поредност от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето, инжекции с хиалуронова киселина и ботокс. Водещата вярвала, че освежаването на външния й тип е крачка към нови вълнуващи прекарвания в персонален проект и се оказала права. Зрителите също регистрират, че наподобява отлично за възрастта си. „ Тази жена не остарява! ”, разясняват фенове на новинарката в мрежата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР