Английското подразделение на Dacia обяви, че 10 години след официалното

...
Английското подразделение на Dacia обяви, че 10 години след официалното
Коментари Харесай

Dacia с 250 000 продажби във Великобритания

Английското поделение на Dacia разгласи, че 10 години след формалното лансиране на марката във Англия, продадените й представители са минали границата от 250 000 единици.

За да отбележат достигането на юбилейната продажбена граница, от Dacia Англия са добавили няколко забавни и превръщащи действително в уникат акцента в оборудването на своята кола с следващ номер 250 000, която е представител на модела Jogger в топ версията Jogger Extreme SE.

Собственикът на специфичната Dacia е бил сюрпризиран от локалното посланичество на марката със специфична обозначителна табелка, оказваща следващия номер на колата, както и неповторими бродирани стелки за пода.

" Едва сме достигнали половината на 2023 година, а към този момент се обрисува да бъде изключителна година за Dacia ", разяснява Люк Броуд, шеф на Dacia Англия. " Доставянето на нашия автомобил 250 000, изключително в годината на нашата 10-та годишнина, е фантастично достижение и обобщава какъв брой надалеч е стигнала марката за толкоз малко време ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР