Английският гранд постигна изключително трудна победа с 0:1 в първия

...
Английският гранд постигна изключително трудна победа с 0:1 в първия
Коментари Харесай

Чудо в 96' избави Тотнъм от резил срещу опашкар

Английският гранд реализира извънредно сложна победа с 0:1 в първия си мач през новата 2022 година, откакто завоюва визитата си на борещия се за оцеляване Уотфорд с гол в 96-ата минута в дуел от 21-ия кръг във Висшата лига.
В 19-ата минута Хари Кейн бе покрай това да означи, само че стражът Даниел Бахман улови. В 31-ата минута Серхио Регилон и Кейн поредно можеха да вкарат, само че още веднъж резултатът остана неизменен.
След почивката Джошуа Кинг можеше да открие за " стършелите ", само че Юго Лорис го отхвърли с брилянтна интервенция. В 75-ата минута пристигна най-чистото състояние за " шпорите " през второто полувреме, разкрило се пред Хюн Мин Сон, само че азиатският футболист не съумя да вкара.
Все отново Тотнъм сподели темперамент и късно в добавеното продължение на мача стигна до успеха. В 96` Хюн Мин Сон откри Давинсон Санчес, който означи по този начин значимото попадение за " шпорите ", което ги изкачи до петото място във Висшата лига с 33 пункта - с два повече от петия и шестия Уест Хям и Манчестър Юнайтед.
Уотфорд пък записа шеста поредна загуба във Висшата лига и остава на 17-а позиция с едвам 13 точки в актива си - с две повече от 18-ия и 19-ия Бърнли и Нюкасъл. В идващия кръг Тотнъм семейства на Арсенал в дербито на Лондон, до момента в който Уотфорд гостува на Нюкасъл.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР