Английският гранд Манчестър Юнайтед е направил предложение на Атлетико (Мадрид)

...
Английският гранд Манчестър Юнайтед е направил предложение на Атлетико (Мадрид)
Коментари Харесай

Юнайтед предложи 60 млн. евро за Гризман

Английският гранд Манчестър Юнайтед е направил предложение на Атлетико (Мадрид) за испанския атакуващ полузащитник Антоан Гризман и то е на стойност от 60 милиона евро.

31-годишният Гризман, който в огромна част от кариерата си е играл в офанзивата на тимовете, в последната година и половина е употребен от селекционера на френския народен тим Дидие Дешан като вътрешен полузащитник. Отличното му показване в тази роля на приключилото тази седмица Световно състезание пък в допълнение усили интереса към него.

След като Кристиано Роналдо напусна Манчестър Юнайтед през ноември, от клуба са удовлетворени, че имат свободни пари до границата на финансовия феърплей. Изданието твърди, че договорката може да се счита за съвсем сигурна и ще се оповести в идващите дни или незабавно след отварянето на трансферния пазар през януари.

Атлетико (Мадрид) едвам през октомври съумя да придобие 100 % от трансферните права на Гризман от Барселона. След това той подписа контракт с тях до юни 2026-а година, само че слабото показване на тима и главно отпадането от Шампионската лига породиха доста клюки за напускането на французина. В клуба в Мадрид не изгарят от предпочитание да се разделят с него, само че в случай че такава е волята на футболиста и при повишена оферта, то договорката ще бъде бърз факт.

През настоящия сезон 2022/23 Гризман изигра 21 мача, в които вкара 6 гола и направи 5 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР