Английските клубове са останали изключително изненадани и объркани от обявения

...
Английските клубове са останали изключително изненадани и объркани от обявения
Коментари Харесай

Английските клубове останали шокирани от възраждането на Суперлигата

Английските клубове са останали извънредно сюрпризирани и комплицирани от оповестения през вчерашния ден нов опит за основаване на Европейска суперлига, оповестяват медиите на Острова. За първи път формален опит за образуване на такава лига бе изработен през 2021-а, когато и шест локални отбора бяха част от групата - Арсенал, Челси, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ливърпул. Те също по този начин бяха и първите, които се отдръпнаха под напън от страна на УЕФА, останалите клубове в Премиър лийг, както и държавното управление на Англия.
 10-те съществени правилото на Суперлигата 10-те съществени правилото на Суперлигата
Вчера обаче уредниците оповестиха освежен нов план на Суперлигата с 80 тима и отворен формат с разнообразни дивизии, изпадащи и влизащи по сходство на Лигата на нациите, само че съвещания с британските грандове въобще не са били провеждани. Към този миг клубовете от Висшата лига по-скоро се дистанцират от всичко обвързвано с този план, защото още след фиаското през 2021-а бе оповестено, че всеки нов възможен опит за присъединяване ще докара до наказване от 30 точки и санкция от 25 милиона.
 Фенове за Суперлигата: Ходещият мъртвец отново се раздвижи Фенове за Суперлигата: Ходещият мъртвец отново се раздвижи
“Това е противоположен “Брекзит ”. Говорим за затворена лига, която се пробва да оправдае наличието си, като опълчва Европа на Англия. Те желаят да подражават на триумфа на Премиър лийг. В доклата се споделя още, че А22 са употребявали триумфа на британския футбол като основаване на новия шампионат, заявявайки, че благосъстоянието на Висшата лига е основало хайлайф и наблягайки по какъв начин изпадналия Норич е имал повече доходи от телевизионни права от Байерн (Мюнхен), Милан и ПСЖ, ” декларира източник от локалните Премиър лийг пред вестник “Сън ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР