Английската Висша лига отново е тук! Най-гледаното клубно първенство се

...
Английската Висша лига отново е тук! Най-гледаното клубно първенство се
Коментари Харесай

Висшата лига се завръща с лондонски дербита и много емоции

Английската Висша лига още веднъж е тук! Най-гледаното клубно състезание се завръща след повече от месец пауза поради Световното състезание в Катар. На днешния 26-и декември, прочут още като Боксинг Дей в Англия, ще се изиграят цели седем вълнуващи дуела.

Всичко започва с лондонското дерби сред Брентфорд и гонещия присъединяване в Топ 4 Тотнъм. Срещата е от 14:30 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 .

От 17:00 часа предстоят четири срещи. Лестър Сити приема летящия през този сезон Нюкасъл Юнайтед по DIEMA SPORT 2 . По същото време пък Саутхемптън приема Брайтън по DIEMA SPORT , а Евертън и Уулвърхемптън ще премерят сили в ефира на DIEMA SPORT 3 . В този часови диапазон е още едно лондонско дерби, което опълчва Кристъл Палас и Фулъм онлайн по NOVA SPORT .

Малко по-късно, от 19:30 часа в ефира на DIEMA SPORT 2 , Астън Вила и новият им управител Унай Емери посрещат много неуверения от началото на акцията Ливърпул. Момчетата на Юрген Клоп се надяват на мощна втора част от сезона в борбата за топ 4 и присъединяване в Шампионската лига, само че против тях се изправят непредвидимите бирмингамци.

Късната среща пък опълчва още два лондонски отбора – Арсенал и Уест Хем Юнайтед. „ Артилеристите “  са водач във Висшата лига и очакванията на „ Емиратс “ са за първа купа от 2004-а година насам. „ Чуковете “ обаче ще търсят успеха, защото се намират в непосредствена непосредственост до рисковата зона. Сблъсъкът започва в 22:00 часа онлайн по DIEMA SPORT 2 .

We're ready. Are you?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР