Английската компания Trackdays разкри резултатите от ново любопитно , благодарение на което

...
Английската компания Trackdays разкри
резултатите от ново любопитно , благодарение
на което
Коментари Харесай

Кои са най-популярните суперколи ... сред подрастващите

Английската компания Trackdays разкри резултатите от ново любопитно , благодарение на което към този момент знаем кои са най-популярните суперспортни автомобили в очите и сърцата на подрастващите.

Резултатите на изследването на Trackdays сочат, че е любимец сред интервюираните, като за него са гласували 24% от интервюираните. На второ място се подрежда Nissan GT-R с 18%, а на трето е Ferrari 430 с 16%.

"В продължение на доста време, Lamborghini Gallardo беше обичан афиш измежду младежите и нашето изследване показва, че популярността му е по-силна от когато и да било измежду децата ", разяснява Имран Малик, действен шеф на Trackdays. "Въпреки че други суперспортни автомобили са по-бързи, забавно е да видим, че зареждаем (plug-in) хибрид- BMW i8, е сред най-популярните суперколи за каране сред младото потомство ".

В ТОП 10 на най-популярните сред подрастващите суперспортни автомобили откриваме също по този начин Aston Martin V8 Vantage, Audi R8, McLaren 570S, Porsche Boxster S, Jaguar F-TYPE, BMW i8 и Chevrolet Camaro ZL1.

Проучването на Trackdays е основано на реални данни- компанията предлага опция за истинско, въпреки и 5-минутно, тестово шофиране на суперспортни коли от подрастващи, като най-младите могат да се запишат- против 50 британски лири, даже ако са на 11 години.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР