Англия даде гръмка заявка за титлата на Евро 2020! Трите

...
Англия даде гръмка заявка за титлата на Евро 2020! Трите
Коментари Харесай

Англия разнищи Украйна, футболът е на две крачки от завръщане у дома

Англия даде гръмка поръчка за купата на Евро 2020! " Трите лъва " разгромиха Украйна с 4:0 и се класираха за полуфиналите на шампионата, където ще се изправят против приятната изненада Дания. По-рано през днешния ден " аления динамит " в профил Чехия с 2:1.

Тази вечер, на " Стадио Олимпико " в Рим, островитяните не оставиха късмет на противника. Селекцията на Гарет Саутгейт господства и стигна до триумфа с две попадения на Хари Кейн (4' и 50') и по едно на Хари Магуайър (46') и влезлия като запаса през втората част Джордан Хендерсън (63').

С головете си довечера капитанът Кейн се изравни с легендата Алън Шиърър. Двамата имат по 9 попадения на международни и европейски шампионати, а пред тях е единствено Гари Линекер с 10.

Победата против Украйна е най-убедителната за " Трите лъва " от началото на Евро 2020, като отборът продължава без позволен гол.

Така Англия е измежду най-хубавите четири на Стария континент за първи път от 1966 година, когато страната бе хазаин на еврошампионата. Островитяните се класираха за полуфиналите и на предходния огромен конгрес, в който взеха присъединяване - мондиала в Русия през 2018 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР