Ангелос Постекоглу обеща отбор, от който да се вълнува, когато

...
Ангелос Постекоглу обеща отбор, от който да се вълнува, когато
Коментари Харесай

Постекоглу обеща на феновете на Тотнъм вълнуващ футбол

Ангелос Постекоглу даде обещание " тим, от който да се вълнува ", когато се стреми към триумфи, откакто беше назначен за управител на Тотнъм. Австралиецът заема поста, откакто изведе Селтик до требъл в Шотландия, а по-късно подписа четиригодишен контракт с клуба от Северен Лондон. 

57-годишният Постекоглу поема " шпорите " след уволнението на Антонио Конте през март и краткотрайните мениджъри Кристиан Стелини и Райън Мейсън. Столичани приключиха една на осмо място във Висшата лига в края на слаб сезон, а това е най-лошата им позиция от 2008 година насам. 

" Страхотно е най-сетне да стартира като управител на този популярен футболен клуб ”, сподели Постекоглу във видео известие, оповестено в страниците на клуба в обществените медии. 

“Наистина чакам с неспокойствие идните ни задания. Това е вълнуваща опция за нас в този момент да тръгнем в нова посока, да играем футбол и да създадем среда, която въплъщава полезностите и традициите на този приказен клуб. Надявам се, че ще изградим тим, с който всички можете да се гордеете и да се вълнувате. Мога да ви уверя, че тъкмо през предсезонната подготовка ще създадем всичко допустимо да се подготвим на равнище. Когато пристигна началото на сезона, вие ще бъдете толкоз разчувствани, колкото и аз. Наистина чакам с неспокойствие да видя всички на стадиона, изключително на първия ни домашен мач. "  

През последните два сезона Постекоглу беше отпред на Селтик, печелейки общо пет трофея.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР