Ангелогласната Петя Панева, която е победителката от последния сезон на

...
Ангелогласната Петя Панева, която е победителката от последния сезон на
Коментари Харесай

Честито! Победителката в Гласът на България се омъжи


Ангелогласната Петя Панева, която е победителката от последния сезон на „ Гласът на България “, се омъжи за дългогодишния си другар Митко, видя HotArena.

Фолклорната звезда, смаяла цяла България с превъзходните си тълкования на обичани национални песни, направи красиво и изтънчено сватбено празненство.



В формалната си страница във Facebook красивата изпълнителка написа единствено: Семейство



И разгласява фотоси от сватбеното празненство.

Избраникът на 21-годишната варненка е приятел ят ѝ Митко. Преди дни в обществената мрежа победител ката в “Гласът на България ” разкрива, че е получила пафти като подарък от своите родители за моминското празненство. “Има дарове, които не се мерят материално.. те се пазят в сърцето за цялостен живот. Благодаря ви мамо и тате ”, добави Петя.
 

Във фейсбук се завъртя и видео от празника, от което излиза наяве, че измежду гостите на сватба та е и Славеят на Добруджа Калинка Вълчева. Именитата национална певица е измежду първите, прозрели големия гений на Петя, и афишира, че младото момиче е новият Славей на Добруджа.

Преди време Калинка Вълчева показа: „ Всеки път когато Петя запее, аз се насълзявам. Защото това е превъзходен глас, всички споделят, че е близо до моя и че тя е продължение на Калинка Вълчева ”. „ Аз съм горда с това дете, горда съм, че съм съдействала с нещо най-малко малко ”, добави Вълчева.

Калинка Вълчева счита, че Петя Панева  я чака огромно бъдеще като национална певица, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР