Ангелите са онези приказни небесни създания, които са изпратени от

...
Ангелите са онези приказни небесни създания, които са изпратени от
Коментари Харесай

Изберете ангелско крило и открийте какъв човек сте

Ангелите са тези приказни небесни създания, които са изпратени от Рая, с цел да оказват помощ на хората и да ги закрилят, да бдят над тях и да им демонстрират верния път. Те имат чиста душа и най-благи планове и постоянно са отсреща, когато се появи житейски проблем или компликация и тормози всеки от нас – те са там за нас от момента на нашето раждане до последния ни мирис.

  Изберете ангелското крило, което най-вече ви подхожда, и открийте какво е същинското ви Аз.

1. Крилото на Душата

Вие сте умен и зрял човек, който обича да съзерцава света в близост и всичко, което ви заобикаля и доста елементарно разбирате какви са желанията, които хората имат към вас. Много сте великодушни и постоянно бихте помогнали на човек в потребност. Вашата нежна душа ще ви помогне да се справите с сложните моменти, през които ви следва да минете в живота си, само че не се тормозете – ще разрешите всеки проблем, който ви изникне и то с лекост!

2. Крилото на Справедливостта

Ако сте избрали това ангелско крило, вие сте откровени и справедливи хора, които постоянно търсят справедливостта. Трябва да бъдете горди със себе си, защото такива хора не са постоянно срещани в днешно време. Когато би трябвало да вземете решение, което би повлияло по някакъв метод на живота на вашето семейство или вашите другари, постоянно се стараете да мислите и действате независимо. Вашата дарба да разграничавате положителното от злото ви оказва помощ в доста обстановки да решавате проблемите, които ви тормозят.

3. Крилото на Истината

Вие сте откровени и постоянно казвате истината и по тази причина не познавате страха и терзанието, че някой ще ви упрекна в неистина. Цените честността и сте човек, който презира лъжите и интригите. Когато има нещо, което не ви се харесва и ви е неприятно, предпочитате да го кажете напряко и да решите казуса, живеейки с мир и успокоение в сърцето си и с чиста съвест. Колкото и мъчно да наподобява, вие постоянно се стараете да се разбирате с всички, даже и със своите врагове – разчитате, че постоянно има метод за спокойно съглашение, без кавги и непотребни нерви. Вашите другари знаят, че вие сте човек, на който постоянно може да разчитате, само че когато имате потребност, постоянно ще ви оказват помощ.

4. Крилото на Любовта

Любовта е най-върховната полезност във вашия живот. Но това не се отнася единствено в персонален аспект, а до всеки различен във вашия живот. Вие държите да има естетика и обич сред вас и хората от вашия обществен кръг. Любовта е нещо, което безкрай извира от вашето сърце. Ако зависи от вас, ще помогнете на всеки един човек, който има потребност. Обожавате живота и най-важно – вашата обич е безусловна. Вие я давате, без да очаквате нищо в подмяна, само че тук идва и леко отрицателният аспект – доста хора биха дръзнали да се възползват от вашата добрина и обилно сърце. Бъдете деликатни с хората, които допускате към себе си, и не им позволявайте да ви заблудят по какъвто и да е било метод.

5. Крилото на Успеха

Вие сте извънредно амбициозни и осъзнавате, че сте способни да извършите всяка цел, която си поставите. Вие знаете, че е доста значимо да човек да има шанс в живота, само че също по този начин си давате сметка, че с цел да сбъднете и най-съкровените си фантазии, се изисква освен шанс, а и много труд по пътя към реализирането им. Но по този начин или другояче шансът е нещо, с което сте орисани за цялостен живот и дали го желаете или не – той ще бъде неизменима част от вашия житейски път.

6. Крилото на Вярата

Вие сте несъмнено един от най-позитивните хора на света и можете да откриете светлина даже и в най-тъмния тунел. Не губите религия даже и в най-трудните обстановки и най-важното – не се оплаквате от ситуацията, в което сте изпаднали, а търсите решение на казуса. Не харесвате отрицателно настроени хора, които непрекъснато мрънкат за нещо и гледате да ги избягвате – спазвате отдалеченост от всичко и всички, които биха развалили настроението ви и биха ви лишили оптимизма. Вярата и вярата, които имате, са заразни и по тази причина в живота си вие притегляте най-вече положителни и позитивни хора.

7. Крилото на Борбеността

Вие сте борбени войни по природа. Смятате, че в живота нищо не идва безплатно и би трябвало да се борите за всеки ден. Обикновено тези хора са тихи, потайни и съчетават успокоение и естетика в живота си, само че когато е належащо, оставят гнева да ги обземе и избухват. Без значение дали нещо ви е мъчно за реализиране, вие се борите до последно, до момента в който не го получите. Благодарение на тези качества, даже и нещо да не се случва, както авансово сте го възнамерявали, вие оставате спокойни, тъй като знаете, че сте създали всичко, което е належащо, с цел да се стигне до стремежи от вас процес на събитията.

8. Крилото на Мечтите

Вие сте мечтатели и в никакъв случай не спирате да си създавате нови цели за реализиране, тъкмо тъй като вярвате, че няма нищо невероятно на този свят. Списъкът с нещата, които желаете да извършите, наподобява безконечен. Макар и да сте интроверти по душа и да не обичате да показвате доста възприятията си, вие сте задоволително стимулирани да вървите сами по пътя и да реализирате желанията си. Изглеждате самотни, само че в действителност сте хора, които се любуват на своята лична компания. Описвате се като изобретателен човек, който обича да мисли доста над нещата от живота и да мечтае.

9. Крилото на Желанието

Вие живеете живота с такова огромно предпочитание и пристрастеност и обожавате всяко едно предизвикателство по пътя ви. Имате доста фантазии и от време на време мисълта, че не може да реализирате всички, ви натъжава. Вие живеете за мига всякога и взимате максимума от него, като ваша последна цел постоянно е да реализирате проектите си. Влагате цялото си създание и сила в нещата, които ви вършат щастливи, с цел да може с ръка на сърцето да кажете: “Един път живях, само че ми стигна, тъй като живях, както аз желаех! ”.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР