Първото нещо, което прави впечатление на мъжете, е външният вид,

...
Първото нещо, което прави впечатление на мъжете, е външният вид,
Коментари Харесай

Шест вечни женски правила за завладяването на мъжа

Първото нещо, което прави усещане на мъжете, е външният тип, само че тъкмо 10 минути след първата среща, външността остава на втори проект. Ето за какво модерната жена, се нуждае, от няколко м

Бъди секси:

Излъчвай съблазън с цялото си тяло – това в действителност побърква мъжете. Гледай го в очите и го карай да гадае мислите ти. Мистерията постоянно е мощен афродизиак. Закачливата усмивка и облизването на устните наложително ще приковат погледа му. Женственото кръстосване на краката също прави доста прелестно усещане на господата.

Комплименти:

На планетата не съществува мъж, който да не обича, да чува похвали по собствен адрес. Не си мисли, че единствено дамите обичат ласкателствата. Изобщо не е несвоевременно да кажеш на един мъж, че наподобява убийствено добре. Ако си притесняваш от директноста, можеш да кажеш всичко и под формата на смешка.

Интересите:

Слушай го деликатно и запомни нещата, които харесва, а по-късно ги прави и ти. Например, в случай че инцидентно е вметнал в диалога, че харесва повече натуралните хубавици, на идната ви среща си постави по-малко грим. Предварителното изследване на музикалните и филмовите му желания също е добра концепция. Със сигурност ще му направи мощно усещане, в случай че споменеш „ инцидентно “, какъв брой доста обичаш еди-коя си група.

Остави го да бъде мъжът:

И надлежно ти бъди дамата във взаимоотношенията ви. Мъжете обичат, да знаят, че са предиздвикали дамата им да се усеща добре, по тази причина му позволявай да прави дребните жестове, които ще подхранят егото му. Например, щом те е извел на вечеря, разреши му да покрие сметката. Това, че ти е платил салатата, не значи, че към този момент си му длъжна с нещо.

Не бъде лесна, само че поддържай интереса му:

Никой няма да те схване съществено, в случай че му се предложиш незабавно. Но пък и никой няма да възрази, в случай че си малко по-разкрепостена. Има доста способи да му покажеш, че си заинтригувана, а секси смс-ите са един от тях. Само намерения, още какъв брой доста способи за съблазняване има…

Направи нещо запаметяващо се:

Нещо, което никоя друга не е правила за него. Това значи, че ще би трябвало много да се постараеш, с цел да оставиш дълготраен отпечатък в съзнанието му, само че пък по този начин ще бъдеш сигурна, че ти си единствената жена, за която ще мисли.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР