Андриан Краев ще получи първа повиквателна за националния отбор на

...
Андриан Краев ще получи първа повиквателна за националния отбор на
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Викат халф на Левски в националния

Андриан Краев ще получи първа повиквателна за националния тим на България при идващия лагер-сбор на селекционера Младен Кръстаич. Персоналният шеф на сърбина в БФС Георги Иванов-Гонзо е обърнал внимание на експерта за мощната игра на халфа на Левски през последните два месеца, твърди " Тема Спорт ". Краев се утвърди като съществена фигура при сините и подвигна представянето си до равнище, което подхожда за място в националния тим на България.
 
Най-силният ни футболист на този пост Ивайло Чочев необичайно за всички ентусиасти не влиза в сметките на Кръстаич, за което треньорът непрестанно е обект на насмешки от спонсора на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов.

Партньорът на Краев в халфовата линия на Левски Филип Кръстев постоянно е викан в националния тим, а забавното е, че двамата може и да не носят екипа на сините от идващия сезон. На " Герена " се надяват, откакто високият полузащитник облече екипа на България, да вдигне цената си.

Така притежателят Наско Сираков може да желае този път да притегли внимание на Ференцварош на равнище 1 милион евро. Унгарците стартираха от 650 хиляди, след това подвигнаха на 750 хиляди, само че се намръщиха на седемцифрената сума от европейската валута.
Младен Кръстаич би трябвало да събере националния тим през средата на юни за квалификациите с Литва като посетител и със Сърбия на 20 юни в Разград.
Твърде евентуално е този път повиквателна в средата на май да не получи Марин Петков. Той от известно време е твърда запаса при сините и Кръстаич няма по какъв начин да се съобрази с тази наклонност. Друг национал от сините Илиян Стефанов от известно време има здравословни проблеми и надали ще бъде извикан в отбора.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР