Андреа за втори път гледа на живо мач на своя

...
Андреа за втори път гледа на живо мач на своя
Коментари Харесай

Андреа: Бях себе си! Изключително съм щастлива! Продължаваме напред!

Андреа за повторно гледа онлайн мач на своя обичан Кубрат Пулев на родна земя. В събота вечер тя беше във ВИП зоната на “Арена Армеец” по време на конфликта сред Кобрата и британеца Хюи Фюри. Фолкфурията мъчно сдържаше страстите си, тъкмо както беше и на срещата на гаджето й със Самюел Питър през 2016 година. Тогава българската звезда на професионалния бокс смаза Нигерийския призрачен сън за четири рунда, а в този момент победи по точки 24-годишния братовчед на Тайсън Фюри.
“За първи път демонстрирах страстите си по време на мача, демонстрирах себе си! Благодаря на всички, които не пуснаха ръката ми! Бях себе си! Изключително съм щастлива! Цяла България беше с теб по всевъзможен метод! И всяка страст си заслужаваше успеха! Господ е с теб! Продължаваме напред!”, написа Андреа в “Инстагам”.
View this post on Instagram
За първи път демонстрирах страстите си по време на мача, демонстрирах себе си! Благодаря на всички, които не пуснаха ръката ми! Бях себе си! Изключително съм щастлива!Цяла България беше с теб по всевъзможен метод! И всяка страст си заслужаваше успеха! Господ е с теб! Продължаваме напред!

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on Oct 29, 2018 at 3:39am PDT
Тя и Кубрат Пулев са двойка от към този момент десетилетие, а боксьорът даде обещание да й предложи, когато стане международен първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР