Андреа е прецакала кръчма в Нидерландия. В последния момент се

...
Андреа е прецакала кръчма в Нидерландия. В последния момент се
Коментари Харесай

Циркът е пълен: Андреа завлече заведение

Андреа е прецакала механа в Нидерландия. В последния миг се отметнала и отказала да поеме от дълго време стихотворец ангажимент. Това разкрива персонално организаторката му Глория Йорданова.

Няма да повярвате каква е повода русокоската да откаже да пее. Казала, че няма по какъв начин да лети в нискобюджетен аероплан, тъй като е звезда от висок сан. Задължително трябвало да има излаз за звезди. Категорично отказала да се вози с рейс.

Цялата история стартира преди няколко месеца. Изпълнителката дотам била закъсала, че никой не я търсел за присъединяване.

„ Съжалявах я за всичко, което й се случваше. Оплакваше се, че няма участия. Затова навих заведение в Нидерландия да я наеме. Те през цялото време имаха терзания. Питаха ме дали няма да стане както с прословутото й осъществяване, когато беше пияна и падаше по сцената. Убедих ги, че съм говорила с нея и всичко ще е наред “ – споделя Йорданова.

Андреа е получила капаро за уговорката. Не си вдигала телефона по-късно и не изпращала документите, с цел да и бъдат закупени билетите. Накрая в деня на участиетo споделила, че няма да пътува. Певицата била потърсена за коментар, само че не дава отговор на позвъняванията.

 

Инфо: telegraph.bg

 

Тагове: Андреа Глория Йорданова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР