Андре Токев през изминалите дни определено се чувства буквално по

...
Андре Токев през изминалите дни определено се чувства буквално по
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев впечатли принца на Камбоджа (СНИМКА)

Андре Токев през миналите дни несъмнено се усеща безусловно по кралски, тъй като имаше опцията да подготви неповторимо седемстепенно авторско меню за принца на Камбоджа Нородом Ранарид и неговия екип.

Кулинарният гуру, който предходната година претърпя истински катарзис, откакто бе заловен да кара пийнал на Околовръстното в София, към днешна дата е като нов човек, а силата му за творене на вкусна храна, несъмнено е актуализирана и той с нови сили и креативност твори в кухнята.

Камбоджанският принц Нородом Ранарид дойде у нас по покана на френския продуцент Гаел Санчес от киноцентър Бояна. Визитата на скъпия посетител е в границите на 2 дни, а с помощта на началник Токев Негово Величество ще хапне сносно и то най-различни специалитети. Много вип посетители са участвали на вечерята, в това число и пиара на звездите Наско Лазаров, написа „ Блиц “.

Принцът е останал доста удивен от всички кулинарни изненади на Андре Токев, който освен, че е приготвил собственоръчно всички специалитети, само че и персонално е поднасял от самото начало деликатесите на скъпия си посетител. За признателност поради цялото внимание и прекарване, Нородом Ранарид е отправил покана към Андре Токев – да му гостува в Камбоджа, където да сътвори същия кулинарен шедьовър.

Там обаче, вечерята, която родният кулинарен гуру ще сътвори, ще бъде с благотворителна цел – в поддръжка на обществено слаби деца. Идеята е на камбоджанския принц, който се чака още веднъж да гостува в страната ни след такова охолно посрещане.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР