Анджелина Джоли успява сама да спечели славата си като актриса,

...
Анджелина Джоли успява сама да спечели славата си като актриса,
Коментари Харесай

Като две капки вода - Анджелина Джоли и майка ѝ Марчелин Бертран

Анджелина Джоли съумява сама да завоюва славата си като актриса, макар че още със самото си раждане е към този момент известна и център на внимание. Тя попада под светлината на прожекторите, защото е щерка на Джон Войт и Марчелин Бертран - и двамата много известни за времето си артисти.
 Анджелина Джоли, майка й Марчелин Бертран и значимият съвет, който е получила от нея
Урокът, който Анджелина Джоли научи от майка си

Най-важните моменти

Баща ѝ взе участие във филми като " Среднощен каубой ", " Влакът дезертьор " и " Пърл Харбър ", а майка ѝ се занимава и с филантропична активност. Ето какво още знаем за Марчелин Бертран.

Родена е в Илинойс и учи актьорско майсторство при театралния режисьор и учител Лий Страсбърг. Първата си роля тя получава в епизод от сериала Ironside през 1971 година, а по-късно взе участие и в Lookin` to Get Out и The Man Who Loved Women. През 1983 година обаче се насочва към продуциране.

Освен на работата си в Холивуд, Марчелин Бертран е отдадена на филантропичната си активност и е основател на All Tribes Foundation, която поддържа културното и икономическо оцеляване на коренното американско население. Работила е и дружно с Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците.

Анджелина Джоли е била извънредно близка с майка си. Родителите ѝ са женени от 1971 до 1980 година, само че още през 1976 година се разделят, като посочената от Марчелин Бертран причина е невярност от страна на Джон Войт. Той напуща фамилията си, когато Анджелина няма и една годинка. Затова тя и брат ѝ Джеймс Хейвън са отгледани най-вече от майка си, която ги въодушевява да навлязат в актьорската специалност.

За страдание Марчелин Бертран умира от рак на яйчниците през 2007 година За нея Анджелина Джоли споделя, че е била " страховит слушател и страховит другар ". Тя добавя, че точно майка ѝ е била най-хубавият ѝ другар и е можела да приказва с нея за всичко.

В изявление от 2011 година за 60 Minutes Анджелина споделя: " Никога няма да бъда толкоз добра майка, колкото беше тя. Ще дам всичко от себе си, само че не мисля, че в миналото бих могла да бъда. Тя беше... тя беше просто олицетворение на берекет. Тя е по-добра от мен. "

В друго изявление, за HELLO! През 2017 година, актрисата споделя също, че майка ѝ е била доста естествена жена - в никакъв случай не се е глезила, не е носила грим или крещящи бижута, само че е имала своите специфични неща за моментите, когато е желала да се почувства като дама.

Като имаме поради по какъв начин е изглеждала Марчелин Бертран, ни излиза наяве от кое място Анджелина Джоли е наследила хубостта и изяществото си. Между двете несъмнено има поразителна аналогия.

След гибелта на Марчелин Бертран,  все отново се сдобрява с татко си. През 2010 година пред Parade тя признава, че още веднъж си поддържа връзка с него и работят върху взаимоотношенията си. Оттогава той се сближава и с внуците си - Мадокс, Захара, Пакс,  и близнаците Нокс и Вивиен.

Дъщерята на Анджелина Вивиен даже носи второто име Марчелин в чест на баба си. Джоли също признава, че когато поглежда децата си, се усеща обвързвана с майка си.
 Анджелина Джоли, прочувственият спомен за майка й Марчелин Бертран и какво е трансформирало актрисата
Анджелина Джоли: Смъртта на майка ми ме промени толкоз доста

Как разказва загубата

" Виждам, че методът, по който ги отглеждам, наподобява на метода, по който майка ми отгледа брат ми и мен. Това е по-очевидно с дъщерите ми Шайло и Вивиен. Следователно, да, майка ми е там, нейното въздействие участва от самото начало ", споделя още Анджелина Джоли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР