Анджелина Джоли ще се превъплъти в иконата на операта Мария

...
Анджелина Джоли ще се превъплъти в иконата на операта Мария
Коментари Харесай

Анджелина Джоли става Мария Калас в нов биографичен филм

Анджелина Джоли ще се превъплъти в иконата на операта Мария Калас в новия филм на режисьора Пабло Лaрейн.

Първите фотоси на 48-годишната звезда в облика на Калас бяха публикувани в понеделник и привлякоха вниманието на кино-наблюдателите.



Филмът " Мария " ще опише историята на великата оперна певица през спомените и прекарванията в последните дни от живота ѝ. Калас умира едвам на 53 година в Париж.

Докато публиката я обожава на сцената, Мария Калас претърпява поредност нещастия в персоналния си живот.

Родена през 1923 година в семейство на гръцки имигранти в Ню Йорк, Мария се връща в Атина дружно с майка си през 1937.

Отношенията сред двете дами са доста тежки. Майката даже е упреквана, че е желала от Калас да проситуира, с цел да изкарва пари по време на окупацията на Гърция през Втората международна война.

Когато Мария става известна по целия свят с гения си, родителите ѝ стартират да изискват финансова помощ от нея - нещо, което я кара да изпитва горчиво отчаяние от фамилията.

Най-голямата драма в живота ѝ е връзката ѝ с гръцкия корабен магнат Аристотел Онасис, поради който Калас се развежда със брачна половинка си и минава през тежки кавги, оставяйки музикалната си кариера на втори проект. През 1968 година Онасис обаче приключва аферата, откакто се среща с вдовицата на Джон Кенеди - Джаки.

Джаки Кенеди е и една от трагичните героини, на които режисьорът Пабло Ларейн посвещава филм с Натали Портман в основната роля през 2016.

Пет години по-късно Лорейн направи и " Спенсър ", в който демонстрира скритите проблеми на принцеса Даяна - роля, за която Кристен Стюарт беше номинирана за " Оскар ".

Снимките от новия филм по същинската история на Мария Калас демонстрират Анджелина Джоли в два облика - като по-младата певица, носеща очила с огромен диоптър поради мощно късогледство, и като достолепна звезда, облечена в костюм с кожена яка.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР