Анди Мъри можа да е далеч от най-добрите си дни

...
Анди Мъри можа да е далеч от най-добрите си дни
Коментари Харесай

Мъри не изпита трудности на старта в Маями и ще срещне Медведев във втория кръг

Анди Мъри можа да е надалеч от най-хубавите си дни на корта, само че към момента има непреклонен дух, който му оказва помощ да остане конкурентоспособен. Тази нощ британецът изигра един от най-солидните си мачове през новия сезон и не остави шансове на Федерико Делбонис, надигравайки го със 7:6(4) 6:1. По този метод някогашният номер едно ще срещне топ поставения Даниил Медведев във втория кръг на конкуренцията в Маями, а до момента руснакът е спечелил единствената среща посред им.

Първият сет протече под цялостната доминация на сервиращите, като не видяхме нито една точка за пробив и разумно се стигна до тайбрек. Там също играчите продължаваха да печелят разиграванията на собствен сервис, до момента в който не се стигне до 4:3 в интерес на аржентинеца. Тогава Мъри влез в познатия си непогрешим режим от главната линия, изчаквайки неточност от другата страна на мрежата и неговият проект сработи, тъй като не загуби нито точка повече до края на частта.

Тези събития като че ли пречупиха левичаря, защото неговите неточности се усилиха фрапантно и двукратният първенец имаше опция да пробие в самото начало на втория сет. Последва убеден сервис гейм от страна на Делбонис, но това беше последната му положителна демонстрация в мача и напълно скоро трикратният първенец от Шлема се поздрави с крайната победа.

Medvedev. Murray. Miami.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР