Анализаторът PlanB сподели прогнози за потенциално зашеметяващ ръст на Биткойн

...
Анализаторът PlanB сподели прогнози за потенциално зашеметяващ ръст на Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн до над $500,000 през следващите няколко години – възможно ли е?

Анализаторът " PlanB " показа прогнози за евентуално замайващ растеж на Биткойн (BTC), съгласно които е допустимо той да доближи $524,000 през идващите четири години.

PlanB показа графика, разкриваща разпределението на цените на BTC по време на всеки халвинг, като подчертава върху историческите трендове. Той означи, че в исторически проект BTC има податливост да доближава върхови стойности към четири пъти по-високи от долния завършек на диапазона на систематизиране.

Това наблюдаване го кара да спекулира, че Биткойн може да премине границата от половин милион $ през идващите години.

PlanB чака още по-експлозивна бича серия в бъдеще, като се базира на разнообразни макрофактори, в това число въздействието на събития като Ковид-19 върху цикъла от 2021 година:



Изразявайки оптимизъм, PlanB съобщи:

Освен това той твърди, че е малко евентуално Биткойн да остане под $40,000 за нескончаем интервал от време, споделяйки графика, показваща настоящите равнища на търговия на Биткойн над двугодишните и петмесечните осъществени ценови равнища.

PlanB изясни, че метриката на осъществената цена пресмята сумата на всички Биткойн токени въз основа на цените на последните им транзакции във веригата, разграничена на общия брой BTC в обращение.

В умозаключение анализаторът означи:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР