Анализ от фрагменти от зъбите на Адолф Хитлер разсеяха съмненията

...
Анализ от фрагменти от зъбите на Адолф Хитлер разсеяха съмненията
Коментари Харесай

Край с конспирациите със смъртта на Хитлер! Ето каква е истината

Анализ от фрагменти от зъбите на Адолф Хитлер разсеяха подозренията по отношение на неговата гибел. Десетилетия наред се разпространяваха какви ли не конспирации, измежду които най-популярната бе, че фюрерът е още жив.

Учените от съветската Федерална работа за сигурност обаче отхвърлят тази версия. Те настояват, че Хитлер в действителност се е самоубил в бункер край Берлин, което удостоверява формалната версия от историята.

Ръководителят на екипа Филип Шарлие е удостоверил, че зъбите фактически са на Хитлер, а резултатите са оповестени в European Journal of Internal Medicine.

На 30 април Хитлер е бил в бункера си в Берлин дружно с Ева Браун и се самоубил, изпивайки цианид и прострелвайки се в главата. Филип Шарлие изяснява, че зъбите не са били разрушени, което значи, че нацисткият фюрер се е прострелял в шията или челото.

По зъбите на нацисткия водач са открити сиви петна, което е доказателство за химическата реакция сред цианида и зъбите.

След тези констатации, огласени през март в документален филм на телевизия Франс 2, няма към този момент място за каквито и да било тайни теории за оцеляването на Хитлер. Той нито е избягал с подводница в Аржентина, нито се намира в потайна база в Антарктида или на противоположната страна на Луната, разясняват учените.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР