Ана Илиева, член на Обществения съвет на Фонда за лечение

...
Ана Илиева, член на Обществения съвет на Фонда за лечение
Коментари Харесай

Член на Обществения съвет на Фонда за лечение на деца отрече да има проблеми

Ана Илиева, член на Обществения съвет на Фонда за лекуване на деца се разграничи от думите на Пенка Георгиева. Миналата седмица Георгиева, която също е член на Обществения съвет разгласи, че родители са били притискани да отдръпват заявките си. Илиева изясни, че и в трите случая родителите на се показали съответните документи.
„ Няма проблеми с новия шеф Мариета Райкова. Тя е извънредно претенциозен човек и гледа насъбраните неща да бъдат изчистени, само че не посредством изключване на тежки случаи “, изясни Илиева.
Тя добави, че Фондът ще има представител и единствено той ще може да дава изказвания в медиите. На въпрос дали е редно да не може други членове на Фонда да се изричат Илиева отговори:
„ В Обществения съвет има представители на медии, питайте ги и тях какво е тяхното мнение. Не би трябвало да е по този начин, само че в случай че се в случай че се одобри, ще се съобразя с това.„
Илиева добави, че в тази ситуация с Байрям, чието лекуване бе забавено е било взето решение детето да бъде изпратено в чужбина, само че не са имали противоположна връзка какво се случва.
„ Ние нямаме трансплантолог, това би трябвало да бъде решено. Не е съществено непрестанно госпожа Георгиева да дава информация, да върви по малките екрани и някой след нея да опровергава, " сподели още Илиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР