Американците са недоволни от евентуалния реванш в президентския двубой между

...
Американците са недоволни от евентуалния реванш в президентския двубой между
Коментари Харесай

Сондаж: Тръмп води пред Байдън с 40 на 34%

Американците са недоволни от възможния реванш в президентския дуел сред демократа Джо Байдън и републиканския му предходник Доналд Тръмп, само че това няма да ги откаже да гласоподават, демонстрира оповестено през днешния ден изследване на Ройтерс/Ипсос.

Докато Тръмп изкусно надделява единствения си главен противник – Ники Хейли, към 67% от респондентите, питани сред понеделник и сряда, обявиха, че " са изморени да виждат едни и същи претенденти на президентски избори и желаят някой нов ". Въпреки това единствено 18 на 100 декларират, че няма да гласоподават, в случай че би трябвало да избират сред Байдън и Тръмп.

" Не ми харесва да считам, че непрекъснато избираме по-малката от двете несгоди ", споделя Кимбърли Софдж, 56-годишна, от Вашингтон.

Двамата претенденти от своя страна наподобяват подготвени за нов дуел, откакто Тръмп победи в Айова и Ню Хемпшир, а Белият дом дефинира експрезидента като " победим противник ".

Националното изследване измежду 1250 пълнолетни американци демонстрира още, че Тръмп води пред Байдън (40 на 34%), а останалите не са взели решение или възнамеряват да гласоподават за някой различен или за никого.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР