Американското правителство все още не е постигнало консенсус по въпроса

...
Американското правителство все още не е постигнало консенсус по въпроса
Коментари Харесай

Белият дом: Все още няма консенсус за произхода на коронавируса

Американското държавно управление към момента не е постигнало консенсус по въпроса по какъв начин е почнала пандемията от ковид макар известията в някои медии, че според  министерството на енергетиката на Съединени американски щати вирусът най-вероятно е изминал от лаборатория в Китай, съобщи пред публицисти представителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби, написа изданието " Политико ".
" Разузнавателната общественост и останалата част от държавното управление към момента преглеждат този въпрос ", сподели Кърби. " Няма дефинитивно умозаключение, тъй че ми е мъчно да кажа, а и не се усещам задължен да пазя медийни публикации… Президентът желае обстоятелства ", добави Кърби.

В неделя в. " Уолстрийт джърнъл " заяви, че министерство на енергетиката на Съединени американски щати е стигнало до заключението, че коронавирусът, провокирал коронавирусната пандемия, евентуално е изминал от китайска лаборатория в Ухан. Изводът е бил изработен, откакто Белият дом и членове на Конгреса са се срещнали с систематизиран документ.
Двама републиканци, които водят следствието за произхода на Ковид-19 в Камарата на представителите, през днешния ден са поискали от министерството на енергетиката, Държавния департамент и ФБР да дават документи, свързани с проблема. По думите им разкриването на произхода на болестта е витално значимо за националната сигурност на Съединени американски щати, както и за предотвратяването на бъдещи пандемии. 
Източник: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в
 
28 Фев 20232428 Фев 202310628 Фев 202386828 Фев 202352728 Фев 2023111128 Фев 2023130КоментариТихомир Томов28 Фев 2023 12:25ч.
Побързайте с цел да не ви изненада отново, този път с по-добра кондиция!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Как адмирал от флота може да стане нещо като черна лесбийка без други качества?28 Фев 2023 12:27ч.
Е тоя го може това. Иначе консенсус зя произхода на вируса към този момент има. Създаден е от Съединени американски щати. Разпространен е от Съединени американски щати. всеки ден от съществуванет на Съединени американски щати е закононарушение против човечеството.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023141607 Фев 2023182126 Фев 2023700518 Фев 20231399
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР