Американският телевизионен канал Си Ен Ен, позовавайки се на четири

...
Американският телевизионен канал Си Ен Ен, позовавайки се на четири
Коментари Харесай

CNN: Владимир Путин ще бави войната, докато Доналд Тръмп спечели изборите

Американският ефирен канал Си Ен Ен, базирайки се на четири източника от администрацията на Съединени американски щати, оповестява, че Владимир Путин има намерение да проточи войната в Украйна до президентските избори в края на 2024 година Според материала съветският президент се надявал, че Доналд Тръмп ще завоюва тези избори - или може би различен републиканец, който няма да бъде толкоз деен в подпомагането на Украйна.

Това, съгласно канала, ще докара до усилване на позицията на Русия в възможните договаряния.

" Путин знае, че Тръмп ще му помогне. Така, както украинците и нашите европейски сътрудници знаят това, " споделя един от източниците на Си Ен Ен. " Така че макар че не сме видели нищо категоричнопо този въпрос, всички мислят за това. "

Европейски посланик е споделил на източника на канала, че опитът да се " протака " войната в Украйна до изборите в Съединени американски щати " е проектът на Путин ".

Припомняме, че Доналд Тръмп, макар новите наказателни обвинявания против него, е любимецът на Републиканската партия на президентските избори през 2024 година

Неговият партиен противник, някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, посети Украйна през днешния ден и сподели, че помощта на Съединени американски щати за Украйна би трябвало да остане същата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР