Американският сенатор Тим Скот обяви в неделя, че се оттегля

...
Американският сенатор Тим Скот обяви в неделя, че се оттегля
Коментари Харесай

Тим Скот се оттегля от надпреварата за Белия дом

Американският сенатор Тим Скот разгласи в неделя, че се отдръпва от конкуренцията за президент на Съединени американски щати, като сподели, че гласоподавателите са му дали ясно обръщение " не в този момент ", оповестява Агенция Франс Прес.

58-годишният сенаторът от Южна Каролина  се надяваше да стане първият черен президент от Републиканската партия .

Той обаче зае шесто място измежду републиканските първоначални претенденти с едва 2,5 % от гласовете, съгласно резултатите на RealClearPolitics от скорошни огромни изследвания на публичното мнение.

" Преустановявам акцията си. Мисля, че гласоподавателите, които са най-забележителните хора на планетата, бяха в действителност ясни, че ми споделят: " Не в този момент, Тим ", сподели той пред Fox News.
 Кандидат за президент: Съединени американски щати са заинтригувани от заличаването на съветската войска
Кандидат за президент: Съединени американски щати са заинтригувани от заличаването на съветската войска

Рецепта за невмешателство на НАТО

Съединени американски щати са заинтригувани от " унищожаването " на въоръжените сили на Русия, с цел да предотвратят нуждата да изпращат свои войски за отбрана на страните от НАТО, съобщи по-рано Скот.

На въпрос за увеличение на военната помощ за Украйна, Скот направи предложение за " заличаване, доколкото е допустимо, съветската войска ".

" Изводът е, че първо би трябвало да реализираме равнище на отчетност, което разрешава на американския народ да разбере къде са отишли ​​нашите запаси и това е номер едно. Номер две, откакто се погрижим за тази отговорност и отчетност, имаме опцията да погледнете " цялостната тактика, която ще ни помогне да деградираме съветската войска, до момента в който използваме ресурсите си.

Честно казано, предпазването на нашите сътрудници от НАТО от съветската войска е безусловно сериозно ", сподели Тим Скот.

Според него " най-бързият метод " да избегнем риска от присъединяване на американски войски във война за отбрана на страните от НАТО е " да унищожим, доколкото е допустимо, съветската войска ".
 Майк Пенс се отдръпва от борбата за Белия дом
Майк Пенс се отдръпва от борбата за Белия дом

Не набра задоволително поддръжка по време на акцията си

По-рано от борбата за Белия дом се отдръпна някогашният вицепрезидент Майк Пенс. 

Фаворит остава
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР