Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм заплаши Турция със санкции, ако

...
Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм заплаши Турция със санкции, ако
Коментари Харесай

САЩ плашат Турция със санкции заради руските ракети

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм заплаши Турция със наказания, в случай че не бъде реализирано задоволително за Съединени американски щати решение на въпроса с съветските ракетни системи С-400 и зоната за сигурност в Сирия, съобщи турската частна телевизия НТВ.

Греъм приказва във Вашингтон пред публицисти, които уведоми за срещата с турския президент Реджеп Тайип Ердоган в Белия дом.

"Ако не успеем да уредим (въпроса със) договорката за С-400 и не се разберем за по-приемлива както за региона, по този начин и за Съединени американски щати зона за сигурност, ние в Сената ще гласуваме вид на глобите по отношение на Турция, признати от Камарата на представителите ", предизвести Греъм.

Според сенатора подобен проектозакон ще получи поддръжката на 95 сенатори в 100-местната горна камара на Конгреса на Съединени американски щати. Камарата на представителите на Съединени американски щати предишния месец одобри пакет със наказания, които да санкционират Турция поради офанзивата ѝ в Сирия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР