Американският президент Доналд Тръмп смята да обяви Русия за конкурент

...
Американският президент Доналд Тръмп смята да обяви Русия за конкурент
Коментари Харесай

Тръмп смята да обяви и Русия за конкурент, при представянето на новата си стратегия

Американският президент Доналд Тръмп счита да разгласи Русия за съперник на Съединени американски щати по време на представянето на своята нова тактика за национална сигурност, това предава Reuters.

По-рано бе обявено, че най-вероятно Китай също ще бъде избран като страна, която се пробва да провокира американските ползи в икономическата сфера и подрони защитата и сигурността на Съединени американски щати, напомня организацията.

Според фрагмент от документа, оповестен от Белия дом, двете страни целят „ да създадат стопанската система по-малко свободна и по-малко почтена, да засилят своите военни сили и управляват информацията и данните за подтискане на своите нации и увеличение на тяхното въздействие “, съобщи " Фокус ".

Новата тактика, която бе резултат от едномесечни диалози сред Тръмп и неговите съветници, няма да включва нищо обвързвано по отношение на климатичните промени, разкриха публични лица. Новият проект за развиване на националната сигурност е учреден на тактиката „ Америка първо “ на Тръмп./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР