Американският президент Доналд Тръмп обеща възможно най-добрия план за икономическа

...
Американският президент Доналд Тръмп обеща възможно най-добрия план за икономическа
Коментари Харесай

Тръмп готви суперплан за подем на икономиката

Американският президент Доналд Тръмп даде обещание допустимо най-хубавия проект за икономическа помощ, само че след изборите на 3 ноември, предават международните информационни организации.

Тръмп упрекна демократите, които управляват Камарата на представителите, че не договарят добросъвестно.

" След изборите ще реализираме най-хубавия проект за възкръсване, който в миналото сте виждали, защото мисля, че ще си върнем долната камара " от демократите, увери той.

Тръмп разкритикува председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, че " желае да избави неприятно ръководени и белязани от престъпност градове и щати, следени от демократите ", и я упрекна, че не желае " да помогне на хората ".

Президентът, който се бори за преизбиране на 3 ноември, и демократката Пелоси се упрекват взаимно за задънената улица към подготвяния огромен пакет на стойност към 2 трилиона $ за стимулиране на американската стопанска система, потърпевша тежко от пандемията от новия ковид.

В края на март демократите и републиканците в Конгреса договориха незабавно великански проект за икономическа помощ в размер на 2,2 трилиона $, който включваше помощи за безработица от 600 $ седмично.

Той обаче изтече в края на юли. Оттогава договарянията сред двете водещи американски партии за нов проект със тласъци са в задънена улица, макар че съгласно специалисти той е нужен за възкръсване на икономическата интензивност, предават още организациите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР