Американският президент Джо Байдън се смути, след като един от

...
Американският президент Джо Байдън се смути, след като един от
Коментари Харесай

Байдън с пореден гаф, появи се омазан на заседание

Американският президент Джо Байдън се смути, откакто един от неговите помощници уточни „ остатъка от закуската “ на брадичката му. За това пиша " Ню Йорк пост ".

Държавният глава обсъждал обстановката с горските пожари посредством видеовръзка с група губернатори. В един миг един от помощниците направил опит да привлче вниманието на президента към малко леке на брадичката му. Байдън прочел известието от него, избърсал брадичката си с лявата ръка и погледнал пръстите си.

" Тогава се случи нещо по-смущаващо “, отбелязва създателят на обявата. " След като прегледа остатъка от закуската, Байдън сервира пръсти до устата си, по-късно притисна задната част на ръката си към устните си, изтривайки ги още един път.

След това президентът " дефинитивно се провалил в личния си опит да излезе от обстановката ", взел белeжката с небрежно написаната фраза и употребявал гърба й за водене на бележки. В резултат президентът по нехайство посочил наличието на бележката.

„ Сър, имате нещо на брадичката “, било написано с черен маркер върху листа хартия.

Всичко това се случило по време на директно предаване от Белия дом в наличието на публицисти и телевизионни камери.

Байдън постоянно прави неволни гафове. Например, той назова вицепрезидента Камала Харис президент, погрешно произнесе името на съветския водач Владимир Путин, обърка Обама с Тръмп, обърка думите „ имунизация “ и „ ескалация “, както и Сирия с Либия и Ирак с Иран. Освен това той се спъна, до момента в който се качваше на президентския аероплан.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР