Американският конгресмен Трент Франкс (републиканец от щата Аризона) подаде оставка

...
Американският конгресмен Трент Франкс (републиканец от щата Аризона) подаде оставка
Коментари Харесай

Американски сенатор подаде оставка заради обвинения в непристойно поведение


Американският конгресмен Трент Франкс (републиканец от щата Аризона) подаде оставка поради отправените против него по-рано обвинявания за непочтено държание. Както бе маркирано в изказването, оповестено в петък от законодателя, решението за напускането на поста му прибързано е било предизвикано от здравословното положение на брачната половинка му.

"Снощи брачната половинка ми беше приета в болница във Вашингтон (окръг Колумбия), вследствие на дълго боледуване. След като разисках разнообразни разновидности с жена си, стигнах до заключението, че за нашето семейство ще е най-добре, в случай че подам оставката си през днешния ден ”, разгласи Франкс, чиито думи бяха представени от в. „ Й Ес Ей Тудей ”.

БГНЕС напомня, че в четвъртък сенаторът заяви, че ще подаде оставката си чак в края на януари. Повод за настояването й станаха обвиняванията против него в демонстрация на непочтено сътрудници към колежките му. Според информацията, той е известил две свои подчинени, че брачната половинка му страда от неплодородие и им е предложил да станат сурогатни майки на бъдещите му деца.

Франкс е и вторият американски конгресмен, който в границите на седмица подава оставка поради обвинявания в непочтено държание. По-рано, в понеделник, 88-годишният Джон Кониерс, който е най-дългогодишният законодател в Съединени американски щати, също напусна поради полови злоупотреби. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР