Американският актьор Арми Хамър е разследван за сексуално насилие, съобщи

...
Американският актьор Арми Хамър е разследван за сексуално насилие, съобщи
Коментари Харесай

Обвиниха холивудска звезда в ново изнасилване

Американският артист Арми Хамър е разследван за полово принуждение, заяви Асошиейтед прес, като цитира полицията в Лос Анджелис. Адвокат на артиста отхвърля обвиняването.

Хамър е главният обвинен в полово нахлуване, за което е получен сигнал в полицията на 3 февруари, заяви представителят на полицията в Лос Анджелис Дрейк Мадисън. Той отхвърли детайлности за случая, не уточни и кой е подал сигнала.

По-рано в четвъртък във видео конференция жена разгласи, че на 24 април 2017 година в Лос Анджелис Хамър я изнасилвал в продължение на четири часа, блъскал главата й в стената и направил и други актове на принуждение с нея.

Асошиейтед прес се придържа към политика да не разпознава възможни жертви на полово принуждение.

Жената се яви пред камера, само че се показа само с първото си име Ефи. " През тези четири часа се пробвах да избягам, само че той не ме пусна ", сподели тя през сълзи. " Мислех, че ще ме убие. След това той си потегли, без въобще да се интересува какво се случва с мен ".

Адвокатката на дамата Глория Олред сподели, че на полицията са предоставени доказателства, в това число и фотоси от пострадванията на Ефи. Адвокатката отхвърли да разяснява по кое време е подадено недоволството и не удостовери дали това е сигналът от февруари, който полицията в Лос Анджелис проверява.

Ефи е на 20 години, когато се среща с Хамър във Facebook и стартират връзка през 2016 година Последният им контакт е бил предходната година, сподели Олред.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР