Американските лекари, които критикуват ваксините срещу COVID , рискуват да

...
Американските лекари, които критикуват ваксините срещу COVID , рискуват да
Коментари Харесай

Заплашват лекари, скептични към ваксината, че ще им отнемат лиценза

Американските лекари, които подлагат на критика имунизациите против Коронавирус, рискуват да им бъде лишен лиценза от властническите комисии за лицензиране. Най-малко три професионални медицински асоциации заплашват да лишават медицинските лицензи на лекари, които се осмеляват да приказват против противоковидните ваксини, пишат уеб страниците NaturalNews.com и LifeSiteNews.com

Почват гонения и дисциплинарни санкции

Всеки доктор, който показва даже единствено песимизъм по отношение на имунизациите против Covid-19, може да загуби кариерата си, в случай че Американският съвет по педиатрия (ABP), Американският съвет по фамилна медицина (ABFM) и Американският ръб по вътрешни заболявания (ABIM) решат да изпълнят заканите си за наказания. Трите организации са разгласили взаимно изказване в поддръжка на решение от 29 юли на Федерацията на държавните медицински препоръки (FSMB), което заплашва да отнеме лиценза и узаконяването на всички лекари, които слагат под въпрос „ сигурността “ и „ успеваемостта “ на пробните ваксини.
„ Ние от Американския ръб по фамилна медицина (ABFM), Американския ръб по вътрешни заболявания (ABIM) и Американския ръб по педиатрия (ABP) поддържаме позицията на FSMB. Искаме също по този начин всички лекари, сертифицирани от нашите препоръки, да знаят, че сходно неетично или непрофесионално държание може да подтикне съответния съвет да предприеме дейности, които биха могли да изложат узаконяването им на риск “, се споделя в изказването.
FSMB е национална организация, която съставлява цялостния консорциум от американски медицински препоръки, лицензиращи лекарите. ABFM, ABIM и ABP са единствено три от многото такива медицински формати.
„ Лекарите, които генерират и популяризират дезинформация за ваксини против COVID-19, рискуват дисциплинарни санкции от държавните медицински препоръки, в това число прекъсване или лишаване на медицинския им лиценз “, коментират позицията си браншовите организации.

Медицинският фашизъм се разраства в Америка

Според FSMB към този момент не е задоволително лекарите да практикуват медицина, в случай че подлагат даже на капчица подозрение „ безусловни " истини като „ единствено имунизациите могат спасят света " и в случай че се стремят най-малко малко да осведомят пациентите си, че въпреки всичко имунизирането не е напълно безвредно. Ако не се подчинят на позицията на FSMB, те ще бъдат преследвани и глобени.
„ Поради своите профилирани познания и образование, лицензираните лекари имат висока степен на публично доверие и затова имат мощна платформа за образуване на публично мнение, без значение дали го признават или не “, споделя FSMB.
„ Те също имат етична и професионална отговорност да практикуват здравната просвета в най-хубавия интерес на своите пациенти и би трябвало да споделят информация, която е фактическа, научно обоснована и учредена на консенсус за възстановяване на публичното здраве. “
Според FSMB, служителите нямали различен избор с изключение на да насочат тази опасност, защото прекалено много лекари разпространявали „ дезинформация за имунизацията Covid-19 “. Според FSMB е имало „ трагично нарастване “ на броя на американските лекари, които се опълчват на акцията и тази наклонност трябвало да бъде прекъсната.
Близо половин милион лекари са членове единствено на AFBM, ABIM и ABP. Всички те в този момент са изправени пред евентуално изхвърляне от специалността и задачата им, в случай че откажат да се подчинят на заповедите на FSMB да пропагандират интензивно пациентите си да се имунизират още и още.
Нека не забравяме, че нито една от наличните сега ваксини не е завършила с процеса на клинично изпитване. Тези процеси няма да бъдат приключени най-малко до 2023 година, което значи, че американските лекари всъщност са принудени да популяризират необятно пробно лекарство върху масите, като че ли е „ потвърдено научно “, написа Naturalnews.com.
„ Информираното единодушие е подценено и здравната нужда не се взема поради “, предизвестява доктор Владимир Зеленко, притежател на Нобелова премия, по отношение на всеобщото имунизиране по целия свят. „ Следователно младите и здрави хора и тези, които към този момент имат антитела след прекарана инфенкция, към момента са принудени да опитват с здравна интервенция, която не им е нужна " - добавя той.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР