Американските дипломати започнаха да използват само заплахи и ултиматуми в

...
Американските дипломати започнаха да използват само заплахи и ултиматуми в
Коментари Харесай

Лавров: На САЩ не им остана друго, освен заплахи и ултиматуми

Американските дипломати започнаха да употребяват единствено закани и ултиматуми в работата си, както и да постановат наказания, в случай че други страни откажат да изпълнят техните претенции , разяснява съветският външен министър Сергей Лавров в изявление, фрагмент от което е оповестено на уеб страницата на съветското външно министерство, оповестява ТАСС.

" В американската дипломация в този момент не виждам нищо друго с изключение на ултиматуми, а при положение на отвод да ги приема, наказания. Друг набор от принадлежности някак си изчезна от арсенала на американската дипломация и това е тъжно ", изяснява той.
 Русия знае, че Съединени американски щати в никакъв случай няма да спрат да й постановат наказания
Русия знае, че Съединени американски щати в никакъв случай няма да спрат да й постановат наказания

Според Медведев, няма интервал в историята без наказания на Съединени американски щати против Русия

Коментирайки думите на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео за нуждата от взаимни дейности на страните от НАТО против Руската федерация поради Украйна , министърът означи, че американският външен министър " споделя доста неща ".

" Когато от време на време си приказваме с него по телефона , тъй като не сме се виждали дълго време, той беседва напълно правилно . Въпреки че е ясно, че не сме съгласни с множеството тематики ", разяснява Лавров.

" Ако работиш като началник на министерство на външните работи , тогава би трябвало да търсиш дипломатически подходи към разнообразни проблеми ", изяснява той.

В сряда Помпео съобщи, че американската администрация чака идната седмица Северноатлантическият алианс да утвърди поредност от ограничения в отговор на дейностите на Русия в Крим и Азовско море .
 Съединени американски щати не се опасява да употребява доктрината
Съединени американски щати не се опасява да употребява доктрината " Монро " за Венецуела

Тръмп желае да глоби и непознати компании, които вършат бизнес със страната

На 25 ноември съветската брегова защита откри огън по украински кораби и арестува украински моряци при опит да навлязат в Азовско море през Керченския пролив. Москва дефинира случая като провокация от Киев преди президентските избори в Украйна.

Европейският съюз глобени Русия по отношение на случая в Азовско море . Брюксел разгласи, че глобите съответстват с петата годишнина от съветското анексиране на Крим.

Общността акцентира, че новите рестрикции са координирани със Съединени американски щати и Канада . Двете страни също вкараха нови наказания против Русия.

Европейски Съюз не признава анексирането на Крим от Русия , се споделя в декларация на висшия представител за външната политика на Общността Федерика Могерини от името на Европейски Съюз.

Австралия също се причисли към глобите на Съединени американски щати, Европейския съюз и Канада против Русия.
 Лавров: Съединени американски щати показват арогантна безотговорност с Голан
Лавров: Съединени американски щати показват арогантна безотговорност с Голан

Ситуацията в Сирия би трябвало да се възвърне, както е била преди нахлуването на САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР