Американски учени установиха, че психологическото напрежение, което изпитва човек, открил,

...
Американски учени установиха, че психологическото напрежение, което изпитва човек, открил,
Коментари Харесай

Най-пагубните последици от изневярата не са тези, за които си мислим

Американски учени откриха, че психическото напрежение, което изпитва човек, разкрил, че сътрудникът му изневерява, може да провокира рисково държание с пагубни последствия за здравето, заяви в. „ Дейли мейл “.
Учените от университета на Невада в Рино са работили с 232 студенти, разбрали че им изневеряват в предходните три месеца. Средната дълготрайност на връзката им била 1,7 години, а всеки седми от доброволците още бил с изневерилия сътрудник.
Резултатите от анкетите посочили, че излъганите освен по-често споделяли за признаци на меланхолия и безпокойствие, само че и държанието им било по-рисково за здравето. Най-често това се изразявало в пропускане на храненето (45 процента), пиянство (4 процента), отреагиране с тренировки (29 процента). Всеки четвърти признал, че е правил с*кс пийнал или дрогиран, а 19 % – че са прибягнали до марихуана, написа Блиц.
Хората, които упрекват себе си за постъпката на колегата, се усещат най-зле и най-често се впускат в рисково държание. Когато мислят, че виновността е на колегата, рисковото държание не е толкоз изявено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР