Американската високотехнологична компания със сериозно българско участие HyperScience представи своя

...
Американската високотехнологична компания със сериозно българско участие HyperScience представи своя
Коментари Харесай

Български стартъп разработи AI решение за обработка на данни

Американската високотехнологична компания със съществено българско присъединяване HyperScience показа своя артикул за идентифициране на данни и добиване на ръкописен текст HyperExtract. Решението работи доста по-прецизно от всичко, което промишлеността е виждала до този миг, настояват от компанията, а фактът, че измежду клиентите им се открояват имената на някои от най-големите корпорации, държавни институции и организации в Съединени американски щати, Австралия и страните от Европейски Съюз, подсигурява високото качеството на създаването.

Основана през 2013 година от Красимир Маринов, Владимир Цанков и Питър Бродски, компанията към този момент има два офиса - в София и Ню Йорк, като за това време съумява да притегли и вложения от 20 млн. $. Днес екипът им наброява 50 души и продължава стабилно да нараства.

 1

HyperScience е напълно ориентирана към създаването на артикули за автоматизиране на разнообразни процеси в офиса, обичайно осъществявани от човешка ръка до този миг, като за това компанията разчита на последните нововъведения в изкуствения разсъдък, като надълбоко образование и компютърно зрение. HyperExtract изцяло се вписва в тази идея, като автоматизирано разпознава типа на документа, сегментира наличието му и извлича съответната информация от него. Това икономисва скъп запас от време и пари за всяка организация, автоматизирайки ръчното подбиране на входящи формуляри, обработването на нечетливо сканирани документи, четенето на ръкописен или неприятно отпечатан текст и ръчното въвеждане на солидни данни в софтуерна база.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР