Американската актриса Роуз Макгауън ще разкрие подробности от сблъсъка си

...
Американската актриса Роуз Макгауън ще разкрие подробности от сблъсъка си
Коментари Харесай

Роуз Макгауън описва сблъсъка с Уайнстийн в книга и сериал

Американската актриса Роуз Макгауън ще разкрие детайлности от конфликта си със скандалния продуцент Харви Уайнстийн в документалната поредност „ Гражданката Роуз “, чийто първи епизод ще бъде излъчен по E! на 30 януари. Сериалът ще наблюдава подготвката на издаването на автобиографичната книга на звездата от „ Чародейките “ Brave, чиято премиера още веднъж е заложена за края на месеца.

Останалите четири епизода от документалната поредност, измежду чиито изпълнителни продуценти е и Макгауън, ще бъдат излъчени напролет.

Актрисата бе измежду първите, които проговориха за половия тормоз, натрапен им от Уайнстийн. Тя намеси в проблема и сътрудника си Бен Афлек. По думи на Макгауън, носителят на „ Оскар “ от години е бил наясно с действията на продуцента, само че не е направил нищо по въпроса. С документалната си поредност пък тя се надява да "подсили " посланието си за смелост и оцеляване, както и да покаже, че благодарение на изкуството и насладата от живота хората могат да намерят излекуване от злото.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР