Американската актриса Роуз Макгауън, която изпълнява една от водещите роли

...
Американската актриса Роуз Макгауън, която изпълнява една от водещите роли
Коментари Харесай

Актрисата Роуз Макгауън бе задържана за притежание на наркотици


Американската актриса Роуз Макгауън, която извършва една от водещите функции в поредицата "Чародейките" (1998-2006), беше арестувана от полицията по съмнение за владеене на наркотични субстанции. Това заяви вестник "Тайм".

Според изданието, дамата непринудено се предала на полицията в окръг Лоудън, Вирджиния. По-късно тя е освободена под гаранция.

Както добави списание "Ню Йоркър", обвиняване против актрисата ще бъде повдигнато в четвъртък. Самата тя не признава виновността си и твърди, че опиатите, открити измежду нейните персонални движимости, не й принадлежат. Аргументът е, че багажът й не е бил с нея дълго време и до него са имали достъп доста хора.

На 31 октомври стана известно, че американската полиция е получила заповед за арест на Макгауън. Както писа „ Вашингтон поуст ”, през януари тази година тя остави персоналните си движимости на интернационалното летище в Дълес, Вирджиния. Резултатът от техния разбор демонстрира съществуването на следи от опиати.

Актрисата е една от първите, които заговориха обществено против продуцента Харви Уейнстейн и неговите полови похищения. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР