Американец от щата Тенеси успя да открие лотариен билет с

...
Американец от щата Тенеси успя да открие лотариен билет с
Коментари Харесай

Американец намери изгубения си билет от лотарията и стана милионер - slava.bg

Американец от щата Тенеси съумя да открие лотариен билет с облага от един милион $, който изгубил на паркинг, заяви Асошиейтед прес.

Ник Слатън от гр. Спарта научил на 11 март, че печели 1 178 746 $ от лотарията с билета си. "Бях шокиран, не можех да допускам ", споделя мъжът, който купил билета от локалната бакалия на 10 март. Щом научил, че печели, той се втурнал да показа радостната новина с годеницата си, която била на работа, след което траял с голям брой обиколки на града, в това число съпроводил брат си до магазин за авточасти, след това обядвали в заведение.

Час по-късно мъжът от еуфория изпаднал в суматоха, откакто открил, че билетът му го няма. Според разпоредбите на
лотарията, в случай че притежателят загуби билета си, за облагата може да претендира този, който го е намерил. Слатън незабавно тръгнал назад по маршрута си от деня и разкрил билета на паркинга на магазина за авточасти. "Това е билет за един милион $ и някой го беше настъпил ", сподели Ник. Той прибрал билета и си взел облагата. Двамата с годеницата му имат намерение да продължат да работят, да си купят нови коли и лична къща и да влагат....

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР