AMD ще достави на тима по е-спортове Mercedes-AMG Petronas шампионски

...
AMD ще достави на тима по е-спортове Mercedes-AMG Petronas шампионски
Коментари Харесай

AMD и Mercedes разширяват партньорството в е-спортовете


AMD ще достави на отбора по е-спортове Mercedes-AMG Petronas „ шампионски ” хардуер
(снимка: AMD)

AMD и тимът по еСпортове на Mercedes-AMG Petronas, част от екипа за Формула 1, оповестиха ново партньорство, което включва доставяне на отбора по електронни игри с „ компютърни технологии на шампионско равнище ”.

AMD доставя на играчите на Mercedes-AMG Petronas композиция от Radeon RX 6900 XT графични карти, построени по RDNA 2 гейминг архитектура, и Ryzen 7 5800X настолни процесори, основани на Zen 3 ядра. Оптимизирани за еСпортове, технологиите на AMD ще дадат на състезателите на Mercedes-AMG Petronas висока продуктивност в комбиниране с плавна работа и ниска инертност.

AMD също ще достави гейминг системи в новото оборудване на Mercedes-AMG Petronas за образование по еСпортове, което ще бъде намерено по-късно тази година в Бракли, Англия. С негова помощ състезателите по еСпортове ще могат да усъвършенстват уменията си и да реализират нови равнища на триумф в електронните игри.
още по тематиката
Новото партньорство уголемява съществуващото съдействие сред AMD и екипът за Формула 1 на Mercedes-AMG Petronas. Състезателите по еСпортове ще могат да употребяват платформите на AMD в своите виртуални съревнования още този сезон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР