Амбициозната плевенчанка погази дори принципите си в името на заветната

...
Амбициозната плевенчанка погази дори принципите си в името на заветната
Коментари Харесай

Низ От Беди След Уволнението От Нова! Не И Стига Унижението, Че Я Смениха С Аделина Радева, Ани Цолова Получи Нов Жесток Удар От Водещата Телевизия!

Амбициозната плевенчанка погази даже правилата си в името на заветната цел. Тя почука на вратата на някогашните си работодатели в бТВ с молба да я върнат на работа. Бившата екранна половинка на Виктор Николаев се срещнала персонално с шефа на частната медия Флориан Скала.

По време на срещата си с него тя показала обширно всичките си условия. Ани Цолова сложила на водещия непостижими за осъществяване условия. Тя упорства за месечно заплащане в размер на 10 000 лева

Този ход на телевизионерката е ориентиран непосредствено към работодателите й от Нова тв, а не толкоз с желанието й да премине в редиците на бТВ. Тя желае да подсети на шефовете си от Нова тв за обещанието, което те й дадоха преди месеци, написа „ Таблоид “.

На изпроводяк те й дадоха обещание завръщане в ефир, откакто обстановката се успокои. Брюнетката се пробва да вдигне цената си и по този метод да накара работодателите си да се сетят за нея.

Не е изключено опитите й да се окажат увенчани с триумф, разясняват чиновници на Нова тв. Из коридорите на малкия екран се носи твърдоглав слух, че след няколко месеца ще започва ново предаване, на което водещ ще бъде Ани Цолова.

Форматът ще замести сваленото предаване на Лора Крумова и Галя Щърбева и ще бъде със същата идея. Според клюки, Ани Цолова ще се изяви като водеща в новия формат.

От частната телевизия настояват, че някогашната екранна половинка на Виктор Николаев към момента се води чиновник на Нова тв.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР