Амбициозна, смела, модерна, жена с изключителен дух и присъствие -

...
Амбициозна, смела, модерна, жена с изключителен дух и присъствие -
Коментари Харесай

Д-р Радина Денкова - различна от малка

Амбициозна, смела, съвременна, жена с извънреден дух и наличие - лекар Радина Денкова е едно от най-успешните лица на положителната естетична дерматология. Международен тренер на компания Allergan. Мечтата ѝ да стане проектант се проектира в извайването на красиви лица и впечатляващи пространства, в умеенето й да разполага изящни творби на изкуството в дома си. Живее със пристрастеност, по този начин и готви, подрежда превъзходни маси, сервира превъзходни десерти.

Снимаме я в дома ѝ, в село Равно поле. Изключително елегантна къща на един етаж, семпла и в естетика със зеленината в близост. Радина преди малко се е завърнала от Япония и ни посреща с тирамису с матча, авокадо и бял шоколад. Пием просеко, беседваме за хармония и за граници като влизаме в стила на най-новата акция на, която носи посланието, че елементарните обстановки изискват невероятен метод.

" Забавлявайте се във всеки един миг от живота, без напрежение, без досада и рутина. Опознайте себе си и какво може да ви предложи светът. Експериментирайте със личните си правила, съгласно вашето вътрешно движение, без обвързване. " е посланието на стилния портал. Д-р Радина Денкова е първата ни гостенка в специфичната ни поредност от 3 дами с разпознавем жанр.



Гардероб: Д-р Денкова е с. Абсолютен опит за нея, тъй като тя отхвърля да носи жълто. Обута е с новия модел на.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР