Амбър беше всъщност тази, която се държеше като ревнива и

...
Амбър беше всъщност тази, която се държеше като ревнива и
Коментари Харесай

Свидетел по делото на Джони Деп, нарече Амбър Хърд „ревнива“ и „луда“ в Twitter

„ Амбър беше в действителност тази, която се държеше като ревностна и луда “, разяснява през април Морган Хигби Найт, който свидетелства във вторник по делото на Джони Деп и Амбър Хърд, написа списание People.

Режисьорът и притежател на мотел Морган Хигби Найт зае позицията във Феърфакс, Вирджиния, във вторник, където беше доказано, че стои зад туит от 21 април, оповестен в отговор на туит от @ThatUmbrella, който гласи частично: „ Джони Деп ще да бъде упрекнат в ревнивост, тъй като една жена „ седяла близо “ до Амбър Хърд “.

„ Деп сподели, че е „ взела нещо щастливо “. Деп е упрекнат, че е „ е крещял на Амбър “, продължи @ThatUmbrella. В отговора си Найт твърди: „ Това в никакъв случай не се е случвало. Бях с тях цяла нощ. Амбър беше тази, която се държеше ревностно и бясно. “

Найт, който беше притеглен от юристите на Деп, преди този момент притежаваше първокласен парк за ремаркета в пустинята, за който още веднъж се твърди, че е станало скандал сред Деп и Хърб.

Хърд по-рано свидетелства, че Деп е хванал нейна другарка в парка Хиксвил за китката, тъй като е ревнувал. Тогава актрисата сподели под клетва, че Деп е почнал да чупи предмети. Найт сподели пред съда, че „ в никакъв случай не е виждал Деп да протяга ръка физически с някого “.

По-късно той свидетелства за спор сред Деп и Хърд, на който е бил очевидец, казвайки: „ Тя беше смутена и му крещеше… Той се свиваше и изглеждаше даже изплашен и това беше в действителност необичайно, тъй като той явно беше по-възрастен от нея, само че аз преди малко се върнах в къщата. “

58-годишният Деп сега съди Хърд за клюка в процеса, който стартира на 11 април, като твърди, че нейната обява от 2018 година за The Washington Post за оцеляването от домашно принуждение е опетнила репутацията му и е унищожила опциите му за кариера, макар че тя не е загатнала него по име в публикацията. Той свидетелства, че след обвиняванията на Хърд против него е изгубил всичко.

Той и 36-годишната актриса от Аквамен 2 се ожениха през 2015 година и се разделиха през май 2016 година, когато Хърд изиска ограничаваща заповед за домашно принуждение против него, обвинявайки го в малтретиране. Деп отхвърли исковете и някогашната двойка уреди развода си отвън съда през август 2016 година

Деп, който неведнъж сподели под клетва, че в никакъв случай не е удрял Хърд или която и да е жена, свидетелства, че неговата „ цел е истината “, до момента в който се пробва да почисти името си в процеса, който се излъчва онлайн посредством разнообразни канали.

Амбър Хърд сподели в съда: „ Мъча се да намеря думите, с които да опиша какъв брой мъчително е това. Това е извънредно за мен да седнал съм тук със седмици и да претърпявам още веднъж всичко “.

Още през ноември 2020 година Деп загуби необятно разгласеното си дело за клюка в Обединеното кралство против английския таблоид The Sun за това, че го назова „ бияч на дами “. Съдът удостовери изказванията на изданието като „ всъщност правилни “ и Хърд свидетелства в поддръжка на изказванията. През март 2021 година опитът на звездата да анулира решението беше отритнат, оповестява списание People.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР