Аматьорският футболен клуб Черногорец (Ноевци) издигна днес официално кандидатурата на

...
Аматьорският футболен клуб Черногорец (Ноевци) издигна днес официално кандидатурата на
Коментари Харесай

Официално: Любослав Пенев е третият кандидат за президент на БФС, издигна го клуб от А Областна група

Аматьорският футболен клуб Черногорец (Ноевци) издигна през днешния ден публично кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС. Това заяви на Българска телеграфна агенция Ивайло Грозев - член на инициативния комитет.

Документите са импортирани от юрист Радостин Василев и члена на инициативния комитет Тони Миланов, който преди 3 месеца напусна работата си в ЦСКА-София, с цел да се причисли към екипа на Пенев.

" Заставаме зад Любослав Пенев с вяра за смяна ", съобщи Грозев. По думите му българският футбол е стигнал дъното, няма ни нито на европейски, нито на международни шампионати, големи са проблемите и в аматьорския, и в детско-юношеския, и в професионалния футбол.

" Очаква се кандидатурата на Любослав Пенев да бъде издигната и от други аматьорски клубове в страната ", сподели още Грозев.

Пенев е третият претендент за президент на БФС. Преди него документи подадоха Борислав Михайлов, който бе повдигнат от Левски, Славия и още десетина клуба от Първа, Втора и Трета лига, и Ивайло Дражев, чиято кандидатура бе издигната от Ботев (Болярево).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР