Алкохолната напитка е съвместна работа между националната агенция за водите

...
Алкохолната напитка е съвместна работа между националната агенция за водите
Коментари Харесай

Бира, произведена от рециклирана тоалетна вода, печели все повече почитатели

Алкохолната напитка е взаимна работа сред националната организация за водите на Сингапур, PUB, и локалната крафт пивоварна Brewerkz.

Идеята за преправка на отпадни води в питейна вода набира поддръжка през последното десетилетие, защото доставките на прясна вода в света са все по-подложени на стрес. Световният фонд за дивата природа пресмята, че 2,7 милиарда души изпитват дефицит на вода най-малко един месец в годината.

Развити стопански системи като Израел и Сингапур, които имат лимитирани запаси от прясна вода, към този момент са присъединили технологията в своите доставки. Градове като Лос Анджелис и Лондон обмислят проекти да последват образеца им.

Сингапурската бира NEWater се създава посредством стерилизация на канализацията с ултравиолетова светлина и прекосяване на течността през усъвършенствани мембрани за премахване на замърсителите.

Ключът към разширението на технологията е да се убеди обществото, че откакто водата е модифицирана, това е просто вода.

„ НОВАТА вода идеално подхожда на варенето, тъй като има безпристрастен усет “, сподели Мич Грибов, основен пивовар на Brewerkz. „ Минералният профил на водата играе основна роля в химичните реакции по време на варенето. “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР