Алисия поднесе изненадата на феновете си, че скоро ще снима

...
Алисия поднесе изненадата на феновете си, че скоро ще снима
Коментари Харесай

Фолкдивата Алисия с нов музикален проект

Алисия сервира изненадата на почитателите си, че скоро ще снима клип към новата си ария. Освен това тя призна, че до месец всички нейни почитатели могат да чакат и второ парче в репертоара ù.

„ Съвсем скоро ми следва снимането на видеоклип върху новата ми ария. Имами още един план и в случай че не ми мине черна котка път, двете песни би трябвало да излязат за един месец “,  сподели певицата.

Припомняме, че единствено преди дни фолк звездата добави следващия си приз от The 1 Lifestyle Awards. Изпълнителката сграбчи премията „ Най-добра колаборация на годината “ за дуета си с Тони Стораро „ Добре ти беше “ . Песента не стопира да се върти в родните клубове и интернет пространството, а Алисия не крие щастието си от признанието.

„ Това е една ария, която за наша голяма наслада набра доста огромна известност. Хората на всички места я пеят с цялостно гърло и доста ѝ се радват. Така че аз извънредно се веселя, че това парче завоюва “, показа звездата на „ Ара Мюзик “. Тя добави, че благодаря на всички, които са дали своят вот. „ Благодаря на Ара Мюзик, че поддържаха „ Добре ти беше “. Благодаря на ФЕН ТВ, че излъчва тази ария. Едно огромно благодаря на всички! “, изрази признателността си Алисия.

Певицата издаде още, че снимането на лентата към песента не е минало без трудности, само че не съжалява за това. „ Хората не са осведомени с развиването на тази ария. Имахме много компликации при снимането на видеото, само че пък всяко нещо, което се случва мъчно, по-късно има триумф. „ Благодаря на Тони, че се включи в плана. Казвала съм доста пъти, че тази ария в действителност е негова, само че той ми я подари и влезе в нея “, заключи тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР