Алисия избра брега на Атлантическия океан за своята лятна ваканция.

...
Алисия избра брега на Атлантическия океан за своята лятна ваканция.
Коментари Харесай

Алисия и Лидка Скалата на почивка в Португалия, плащат 3800 евро на ден за тузарска вила

Алисия избра брега на Атлантическия океан за своята лятна почивка. Фолкпевицата почива в Португалия от няколко дни, видя видя HotArena.

Певицата е в Алгавре с радостна компания. В нея влизат столичната бизнес дама Лидия Станоева-Скалата, фризьорът Ивайло Колев и още няколко приятелки. Групичката отпътува за родината на Кристиано Роналдо в края на предходната седмица и мина през Лисабон, преди да се насочат към главната си дестинация - градчето Фаро в Алгавре.

Дружината небрежно обиколи локалните забележителности, които апропо не са по никакъв начин малко. След това се настани в тузарския комплекс " Вале до Лобо " на брега на Атлантическия океан. Той е приет за един от най-известните курорти в Европа. Днес е най-големият и първокласен комплекс в Португалия, макар че е учреден още през 1962 година. Хотелът в комплекса е пет звезди. Курортът разполага и със лично голф игрище. Има и няколко първокласни къщи, като точно в една такава се настаниха Алисия, Лидка Скалата и компания, написа " България през днешния ден ".

Те са във вила в обичаен жанр с неповторима панорама към океана. На свое разположение имат шест спални, пет бани, дневна и кухня с бар.
Тази вила с обичаен жанр е с неповторима позиция в търсената част на курорта, като се възползва от издигането на имота и гледката към океана. Терасата разполага със личен басейн. За това наслаждение радостната компания заплаща " скромните " 3800 евро дневно.

Този път Алисия се отдаде на купона с другари и не взе сина си Валери . Той е поверен на грижите на родителите й във Вакарел. Причината е, че няма по какъв начин да отиде и при своя татко Валери Божинов. Нападателят сега е на подготовка с " Риека " за новия сезон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР