ългарин стана лауреат в престижната глобална класация на бизнес славата

...
ългарин стана лауреат в престижната глобална класация на бизнес славата
Коментари Харесай

Българинът, който се нареди до Стив Джобс и Хенри Форд

ългарин стана лауреат в влиятелната световна ранглиста на бизнес славата – „ JAUM Business Hall of Fame”. Така Борис Колев се подрежда до имена като Стив Джобс, Хенри Форд, Уорън Бъфет, оповестява.

Само на 32 години Борис към този момент е сполучлив бизнесмен с богат опит и десетки вложения в разнообразни бизнеси. Той е награден с няколко международно приети оценки.



„ Като навърших 18 сътворих първата си компания с другари, която от началото на беше доста сполучлива. След което започнах с втори, трети, четвърти план и така нататък, до момента в който част от бизнесите не съумяха, част от тях и до ден сегашен съществуват и работят добре”, споделя Колев.

„ Това, което ме пали мен, са обществените хрумвания – т.е. бизнеси, които с изключение на да изкарват пари, да носят изгоди за хората, природата и обществото”, сподели Колев.

Той показва, че около неговата номинация, доста от най-влиятелни хора в Съединени американски щати са разбрали за България, защото той е бил единственият европеец в класацията.



„ Разбраха, че сме развита страна, имаме бизнесмени, имаме нововъведения и стартъпи, които заслужават да има се обърне внимание и може да се влага тук стабилно”, декларира Колев.

„ Не би трябвало парите да са цел. Те не са цел на нито един бизнес, тъй като са един от ресурсите. Те са средство. Само бизнесмен, който има концепция защо са му тези пари и какво ще прави с тях, може да бъде същински успешен”, безапелационен е Колев.



„ Мисля, че в България има доста благоприятни условия и доста по-лесно и бързо може да се успее”, показва Колев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР